Reparatie van computer of laptop

Iedereen kent het wel. Als thuisgebruiker of binnen een bedrijf. Je drukt op de knop van je computersysteem of laptop en er gebeurt niets. Vertwijfeld kijk je om je heen of de stroom het niet meer doet maar alle ander computers doen het wel. Nog een keer en nog een keer druk je op de aan knop…….En dit is nu net de computer waar al die belangrijke gegevens op staan……Maar geen resultaat alleen een zwart scherm…..

Wat nu? Computer weggooien? Terwijl er een goede kans is dat deze nog goed te maken is? Misschien is er zelfs nog wel een kans dat de gegevens te redden zijn.

TLpower heeft de kennis in huis om kapotte computer systemen na te kijken en indien mogelijk te repareren. Hierbij wordt er naturlijk altijd een kosten bate analyse gemaakt. Is het nog wel waard om de computer te maken of zijn de kosten zo hoog dat dit niet meer rendabel is. En zijn de gegeven nog wel te redden, bij TLpower zijn we in staat om snel te vertellen of de computer nog gerepareerd kan worden en of het mogelijk is om eventuele gegevens te redden.

Een computer of laptop repareren is gespecialiseerd werk wat niet iedereen kan doen. Vaak wordt hier lichtzinnig over gedacht en worden reparaties door ondeskundige uitgevoerd en dat kan vervelende gevolgen hebben zoals een systeem wat dusdanig beschadigd raakt dat dit niet meer werkt. Met alle ergernis van dien, van de regen in de drup.

Een computer die bij ons ter reparaties aangeboden wordt zal als eerste onderzocht worden wat er aan mankeert. Hiervoor wordt een vast bedrag gerekend, de zogenoemde onderzoekskosten. Pas als we weten wat er aan de hand is kunnen we verdere reparaties uitvoeren. We zullen nadat we weten wat er gerepareerd moet  worden contact opnemen afspraken over het vervolgtraject te maken.

We kunnen computers aan huis repareren maar het liefst hebben we de computer in de werkplaats waar we alle spullen bij de hand hebben om de computer snel en vakkundig te repareren.

Waarom Tlpower?
  • Snel en vakkundig
  • Doelgericht
  • Bedreven
  • Bekwaam
  • Betrouwbaar
  • Op afstand mogelijk
Neem contact op

Email: info@tlpower.nl

Telefoon: 06-12803016