Reparatie smartphone of tablet

Is uw iPhone of iPad defect geraakt? Door bijvoorbeeld een val of een flinke stoot?

Bij TLpower kun je altijd terecht voor reparatie, service en onderhoud van je smartphone of tablet. Wij repareren vrijwel alle merken en alle modellen van de meest voorkomende merken.

Hieronder de meest voorkomende defecten:

Val schade: Glas gebroken
We horen het zo vaak. Uw iPhone glipt tijdens het gebruik uit de handen. U let even niet op en stoot er meetegen de zijkant van een bureau of tafel. Veel voorkomende schade is dat het glas breekt. Bij een lichte val breekt alleen het glas voor het scherm. Dit is het touchscreen van de iPhone (“digitizer” is de technische term).

Zware val schade: LCD Scherm stuk
Bij een zware val het LCD scherm stuk gaan. Schermen kunnen ook defect raken door beknelling. Door bijvoorbeeld het apparaat in een strakke broekzak te bewaren of per ongeluk ergens tussen te klemmen. Wij kunnen dit voor u oplossen.

De Home button reageert niet (goed) meer
Door veelvoudig gebruik kan de home button minder gaan functioneren of geheel defect raken. Het blootstellen van het apparaat aan stof of zand kan er ook voor zorgen. Wij kunnen de onderdeelen die de home button aansturen vervangen zodat het weer goed reageert.

Achterkant met krassen of beschadigingen
In het normale gebruik raakt de achterkant van uw apparaat snel beschadigd. Vooral zonder een beschermhoes. Na een val kan de achterkant ook lelijk beschadigd raken. Wij kunnen er een andere achterkant op zetten.

Waarom Tlpower?
  • Snel en vakkundig
  • Doelgericht
  • Bedreven
  • Bekwaam
  • Betrouwbaar
  • Op afstand mogelijk
Neem contact op

Email: info@tlpower.nl

Telefoon: 06-12803016