Website creëren en onderhouden

Internet is in de huidige maatschappij niet meer weg te denken. Informatie en kennis wordt tegenwoordig vooral via internet opgezocht en doorgegeven. Voor veel mensen, bedrijven, stichtingen en instellingen is een webpagina daarom tegenwoordig ook de manier om zichzelf naar de buitenwereld te presenteren.

TLpower creëert en beheert zelf ook websites. Als u op zoek bent naar een betaalbare website die goed in elkaar steekt en die snel gevonden wordt op google dan bent u bij ons aan het juiste adres.

TLpower maakt websites voor iedereen. Een betaalbare website die mooi is en goed te onderhouden is.
Wij bieden u een volledige weboplossing van het begin tot het eind. Eerst beginnen wij met een persoonlijk gesprek met u, zodat wij al uw wensen goed kunnen opnemen en interpreteren naar een web concept. Uiteraard zetten wij dit op papier voor u zodat dat duidelijkheid geeft.

Na ons maken wij voor u een ontwerp die past bij uw wensen en internet behoeften. Hierin gaan wij net zo lang door tot u tevreden bent met het concept. Hierna gaan we door met het programmeren van uw website. Dit doen we op zo’n manier dat er later eventuele aanpassingen of toepassingen makkelijk aangepast of toegevoegd kunnen worden.

Elke website die wij ontwerpen en programmeren krijgt automatische een eigen cms systeem bij. Dit content management system geeft u de vrijheid om zelf uw teksten, foto’s en andere content te bewerken die u op uw website heb staan. Zo heeft u volledige vrijheid en bent u niet gebonden aan een partij die uw website moet onderhouden.

Waarom Tlpower?
  • Snel en vakkundig
  • Doelgericht
  • Bedreven
  • Bekwaam
  • Betrouwbaar
  • Op afstand mogelijk
Neem contact op

Email: info@tlpower.nl

Telefoon: 06-12803016